Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Аеропорт" - головна книга про війну, якої не повинно було бути, і про героїв, які хотіли жити, але вмирали

    З ініціативи народного депутата Михайла Кобцева та його волонтерської команди у Палаці студентів 03 жовтня відбулася презентація книги Сергія Лойко "Аеропорт". У залі - аншлаг. Люди прийшли, щоб віддати шану захисникам нашої української землі, вшанувати пам'ять загиблих в тому жорстокому місиві й поспілкуватися з тими, хто вижив і був присутній у залі. Уривки з книги читали Олексій Горбунов і сам автор, Сергій Лойко. Коли читали, змінювали один одного паузами, неможливо було без сліз читати рядки про те, як гинули і як виживали хлопці - КІБОРГИ. У залі плакали, не приховуючи своїх сліз. Коли на сцену почали виходити захисники Донецького аеропорту весь зал встав, гучними оплесками зустрічали кожного, хто піднімався на сцену. Неймовірна атмосфера українського патріотизму, сили єдиних думок і дій панувала в цей день у залі.

    Завдяки підтримці заступника голови Харківської територіальної організації партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКО «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінова В.В., на презентацію приїхала делегація Богодухівського району на чолі з першим заступником голови районної державної адміністрації Зиряновою В.В.

    Книга "Аеропорт" - це життя і смерть, які йдуть разом, це підручник, який ми повинні читати кожну хвилину, це урок, який нам потрібно вивчити і передати своїм дітям, заради миру на нашій українській землі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання