Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Подяка від жителів вулиці Дерегуса

    Гарний настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє місто. Саме тому велике значення для нас, богодухівців, має благоустрій наших вулиць та хороше покриття наших доріг.

    30 вересня мешканців вулиці Дерегуса (м. Богодухів) зустрічалися з головою районної державної адміністрації Шаровим В.А., начальником районного управління юстиції Бородавкою А.І., приватним підприємцем Скориком О.О., секретарем міської ради Зіньковською З.М.

    На зустрічі обговорювались питання, які виникли під час розмови, та головнішим стало стан дороги на нашій вулиці. Як приємно було побачити, що вже на наступний день розпочався ремонт дорожнього покриття.

    Ми хочемо передати сердечну подяку голові районної державної адміністрації Шарову В.А., заступнику голови Харківської територіальної організації «ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінову В.В., генеральному директору ПП «М’ясний м’ясокомбінат» Скорику О.О. за те, що змогли знайти ресурси для благоустрою нашої вулиці.

    Переконані, що відповідальність кожного керівника перед громадою починається із чистоти міста, села, селища.

    Нехай і надалі порядок та лад панують у нашому районі та місті, а людська вдячність додає наснаги і сили у Вашій відповідальній та нелегкій праці!

    З повагою, мешканці вулиці Дерегуса

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання