Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День працівників освіти по праву є всенародним святом

    Бо немає людини, у якої не було б свого Вчителя, Вихователя, Педагога, Майстра. Якими б досконалими не були технічні засоби навчання, новітні програми, обладнання, комп’ютерні технології – якісна освіта там, де є збагачення однієї особистості іншою, де є творчий педагог – взірець для наслідування.

    Освітяни – сонячні люди. Справжній Учитель випромінює якусь магічну силу, що позитивно впливає на оточуючих. Педагоги – люди щедрої душі, чуйного серця, глибокої мудрості, прозорої чесності. Люди, які народжені творити добро і залишати часточку своєї душі у своїх вихованцях.

    Тому відзначення професійного свята у районі зібрало не тільки працівників освіти, а й усіх, хто причетний до справи навчання і виховання підростаючого покоління громадян та патріотів, свідомих українців з європейським поглядом на світ.

    На урочистому вечорі щедро славилися трудівники освітянської ниви, які щодня сумлінно і самовіддано передають свої знання, віддають скарби своєї душі та джерела духовності, добра, істини і краси в ім’я процвітання нашої держави та рідної Богодухівщини.

    З щирими привітаннями на свято завітали голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шаров, перший заступник голови районної державної адміністрації В.В. Зирянова, заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» В.В. Логінов, керівники підприємств, установ і організацій.

    На честь Учителя урочисто звучали музичні привітання у виконанні творчих колективів закладів освіти, яскраво і динамічно представили свої танцювальні виступи колективи центру дитячої та юнацької творчості, музичної школи ім. В.Т.Борисова та зразковий дитячий хореографічний ансамбль "Надія".

    Зі святковим настроєм дарували один одному свої щирі посмішки та дружні оплески учасники цього святкового дійства!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання