Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ми повинні шанувати кожного, хто у минулому захищав рідну землю та кожного, хто боронить її нині

    28 жовтня в урочистих заходах, присвячених 71-й річниці визволення України від фашистських загарбників взяли участь голова районної державної адміністрації Шаров В.А., перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В., керівник апарату районної державної адміністрації Іванова Л.М., ветерани Другої світової війни, представники трудових колективів підприємств, установ і організацій, а також волонтерські організації та жителі міста.

    Урочистою ходою вирушили всі до Меморіалу Слави. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, кого навічно забрала війна, а також всіх, хто загинув, захищаючи цілісність та незалежність нашої країни сьогодні.

     «Цей день єднає усі покоління, переповнює спільними почуттями гордості і смутку. Уперше за ці роки ми знову стали на захист України, її свободи та територіальної цілісності. Стали всі: патріоти, що взяли до рук зброю, і волонтери – тисячі українців. Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли в минулому та у сьогоденні наше невід'ємне право жити вільно на рідній української землі. Вічна і світла пам’ять героям!»,- зазначила у своєму виступі Саранча Т.І., вчитель колегіума №2.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання