Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Записатися на прийом до відділу державної реєстрації актів цивільного стану можливо в режимі Он-лайн

    Шановні громадяни, ще раз нагадуємо про можливість попереднього електронного запису на прийом до відділів державної реєстрації актів цивільного стану Харківської області в режимі Он-лайн за допомогою Інтернет.

    Запис на прийом здійснюється через офіційний веб-сайт Головного територіального управління юстиції у Харківській області (https://kharkivobljust.gov.ua/) шляхом заповнення запропонованої електронної форми. Все дуже просто, зайдіть на сайт Головного територіального управління юстиції у Харківській області, знайдіть розділ «Управління державної реєстрації» (https://kharkivobljust.gov.ua/drs/), відкрийте його, знайдіть «Запис на прийом до відділу ДРАЦС» та оберіть потрібний районний відділ.

    Дана послуга дозволяє громадянам, не виходячи з дому, уникаючи черг, вибрати зручні дату та час для візиту до відділу ДРАЦС згідно з графіком роботи з питань реєстрації народження дитини, подання заяви на реєстрацію шлюбу, розірвання шлюбу або проставлення відмітки у паспорті про розірвання шлюбу, отримання повторного свідоцтва про державну реєстрацію акта цивільного стану.

    Для заповнення попереднього електронного запису на прийом необхідно:

    - обрати відділ державної реєстрації актів цивільного стану Харківської області;

    - вказати дату та час запланованого прийому (з інтервалом 30 хвилин);

    - ввести персональні дані (ім’я та прізвище);

    - номер контактного телефону або електронну адресу.

    Цього ж дня Вам прийде підтвердження про те, що заява прийнята.

    Крім того, при здійсненні попереднього електронного запису на прийом до відділу державної реєстрації актів цивільного стану Харківської області у Вас є можливість ознайомитись з переліком документів, необхідних для вирішення Вашого питання. Також надається можливість роздрукувати необхідні бланки заяв, зразки їх заповнення, квитанції для сплати державного мита, що суттєво зекономить Ваш час перебування у відділі державної реєстрації актів цивільного стану.

    Запис на прийом через Інтернет - черговий крок на шляху якісного і комфортного обслуговування громадян.

    Враховуючи той факт, що не всі мешканці мають доступ до мережі Інтернет, прийом у відділах державної реєстрації актів цивільного стану продовжується також у порядку живої черги.

    Ми чекаємо на Вас!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання