Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Низький уклін за доброту, милосердя, любов до людей та спроможність бути корисними громаді

    29 жовтня у районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Перед початком заходу глядачів зустріла виставка робіт аматорського клубу завзятих рукодільників «Дивосвіт».

    З вітальними словами виступили голова районної державної адміністрації Шаров В.А. та перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В.

    Володимир Анатолійович зазначив, що прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є характерною професійною рисою людей, які працюють у соціальній сфері.

    Слова вдячності за нелегку працю на соціальній ниві лунали в адресу фахівців, які присвячують своє життя служінню людям.

    Валентина Вікторівна підкреслила, що піклуючись про людину, її майбутнє, працівники цієї сфери забезпечують надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

    Кращих соціальних працівників за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята нагороджено грамотами.

    На завершення приємні хвилини відпочинку подарували самодіяльні колективи районного будинку культури.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання