Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Низький уклін за доброту, милосердя, любов до людей та спроможність бути корисними громаді

    29 жовтня у районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Перед початком заходу глядачів зустріла виставка робіт аматорського клубу завзятих рукодільників «Дивосвіт».

    З вітальними словами виступили голова районної державної адміністрації Шаров В.А. та перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В.

    Володимир Анатолійович зазначив, що прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є характерною професійною рисою людей, які працюють у соціальній сфері.

    Слова вдячності за нелегку працю на соціальній ниві лунали в адресу фахівців, які присвячують своє життя служінню людям.

    Валентина Вікторівна підкреслила, що піклуючись про людину, її майбутнє, працівники цієї сфери забезпечують надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

    Кращих соціальних працівників за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята нагороджено грамотами.

    На завершення приємні хвилини відпочинку подарували самодіяльні колективи районного будинку культури.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання