Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про доступ до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців посадовим особам органів державної влади, органів місцевого самоврядування та адміністраторам центру надання адміністративних послуг

    Законом України від 12.02.2015 №191-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)» визначено, що повноваження державного реєстратора, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», з прийому документів для надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців та видачі оформлених результатів їх надання, можуть виконувати посадові особи органів місцевого самоврядування, адміністратори центрів надання адміністративних послуг (далі - Користувачі).

    Інформація щодо надання доступу до ЄДР посадовим особам органів державної влади, органів місцевого самоврядування та адміністраторам центрів надання адміністративних послуг розміщена на веб-сайті Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр», за адресою: http://irc.gov.ua/ua.

    Для підключення Користувачів до програмного забезпечення АРМ «ЄДР» необхідно направити на адресу Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр» (далі - ДП «ІРЦ») оригінал заявки про приєднання до договору (далі - Заявка), оформленої належним чином. До Заявки додається належним чином засвідчена копія наказу або протоколу про призначення кожної посадової особи Користувача, якій надається доступ до реєстру.

    Після надходження до ДП «ІРЦ» Заявки для підключення до зазначеного програмного забезпечення працівник ДП «ІРЦ» створює обліковий запис користувача та передає заявнику логін, пароль та інструкції встановлення програмного забезпечення АРМ «ЄДР».

    Користувач самостійно встановлює необхідне програмне забезпечення відповідно до інструкції, та, за допомогою отриманого логіну та паролю, виконує вхід до програмного забезпечення АРМ «ЄДР».

    Щодо порядку підключення до ЄДР співробітників органів державної влади повідомляємо, що доступ до ресурсу здійснюється через веб-сайт https://usr.minjust.gov.ua.

    Для підключення користувачів державних органів до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців необхідно направити заявку, оформлену відповідно до договору на адресу Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр».

    Після отримання користувачем Державного органу прав адміністратора він набуде повноважень створювати користувачів з правами доступу «Користувач», які матимуть можливість формувати безкоштовні електронні запити з ЄДР.

    Звертаємо Вашу увагу, що при наявності двох користувачів в одній організації, їх електронні адреси (поле «Е-mail» в заявці до договору) повинні відрізнятися. Одна електронна адреса не може використовуватись для двох користувачів.

    Додатково повідомляємо, що договір приєднання та відповідну заявку на підключення до ЄДР розміщено на веб-сайті Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр», за адресою: http://irc.gov.ua/ua.

    Начальник Богодухівського районного управління юстиції
    А.І.Бородавка

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання