Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Кожний пенсіонер знає, що краще Укрпошти нікого не буває

    Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» впродовж багатьох років виконує важливу соціальну функцію – здійснює виплату та доставку пенсій і державної грошової допомоги різним категоріям населення України. Сьогодні майже кожний другий український пенсіонер отримує пенсію на пошті. Щомісяця в об’єктах поштового зв’язку виплачується понад 30 видів соціальної допомоги.

    Нині в Україні з понад 12 млн. пенсіонерів більше 5 млн. (або 43,3% усіх пенсіонерів країни) обслуговуються в Укрпошті. Також підприємство виплачує та доставляє державну грошову допомогу понад 770 тис. громадян. Користуючись послугами Укрпошти, пенсіонери та отримувачі державної грошової допомоги мають низку переваг.

    Насамперед це зручне розташування поштових відділень. Поштові послуги надаються в усіх поштових відділеннях, яких майже 12 тис. по Україні, навіть у найвіддаленіших населених пунктах.

    Людський чинник відіграє суттєву роль у якісному обслуговуванні споживачів. На сьогодні поштарі надають не тільки поштові послуги населенню, а й виконують функції соціальних працівників, особливо це актуально для сільської місцевості. Саме від їхньої роботи, уваги, допомоги залежить ставлення людей до державних органів, зокрема й до влади.

    Найбільшим надбанням держави в особі національного оператора поштового зв’язку є безкоштовна доставка людям коштів додому. Загалом кожен споживач на власний розсуд може обрати форму обслуговування – у відділенні поштового зв’язку чи вдома, як кому зручніше. Поштарі обов’язково доставлять грошову допомогу додому незалежно від місця проживання пенсіонера, незважаючи на погодні та інші умови.

    Завдяки листоношам Укрпошти громадяни можуть скористатися багатьма додатковими послугами: придбати необхідні товари, передплатити улюблені видання, оформити субсидії, сплатити комунальні послуги тощо. Це конче необхідно передусім для літніх і немічних людей, інвалідів, матерів з маленькими дітьми.

    «Дуже важливо, що Укрпошта є лише посередником між державою та громадянами – отримувачами грошової допомоги і жодним чином не використовує їхні кошти в своїй господарській діяльності, на відміну від банківських установ, – відзначає керівник підприємства Ігор Ткачук. – А отже, люди убезпечені від ризиків невиплат унаслідок збанкрутіння чи погіршення фінансового стану тієї чи іншої установи».

    Укрпошта, усвідомлюючи свою важливу соціальну місію в суспільстві, готова й надалі докладати якнайбільше зусиль, щоб гарантувати нашим громадянам максимальну зручність у користуванні послугами поштового зв’язку. Зокрема й здійснювати виплати грошової допомоги та доставляти її в кожну домівку.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання