Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Прискорена пошта»

    Реагуючи на потреби своїх клієнтів, Укрпошта у 2015 році запровадила нову послугу швидкісної доставки відправлень «Прискорена пошта» в межах обласних центрів.

    Якщо відправлення було прийняте у поштовому відділенні до 12 години та пересилається в межах міста, то адресат отримає його в той же день. У разі надсилання відправлення після 12 години, термін доставки становитиме один робочий день. Пересилання між обласними центрами – 1-2 робочих дні.

    Доставка відправлення може здійснюватися як за принципом «склад-склад», так і вручатися безпосередньо отримувачеві.

    Технологія «Прискореної пошти» розроблена з урахуванням важливих для користувача факторів – швидкість доставки, співвідношення ціни та якості.

    «Прискорена пошта» вже п’ять місяців працює на поштовому просторі України. Протягом цього часу процес пересилання вдосконалювався, щоб відповідати нагальним потребам клієнтів, – розповідає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Про необхідність впровадження такого типу послуги свідчить те, що з моменту запуску нею скористалися майже 5 тис. клієнтів».

    Для контролю та оптимізації роботи прискореної пошти для клієнтів на сайті Укрпошти була створена особиста сторінка-кабінет.

    За допомогою «Особистого кабінету» користувач може не тільки замовити послугу відправлення прискореної пошти викликавши кур’єра, але й заповнити усі необхідні документи, розрахувати тариф та строки відправлення. Інформація, яку надає користувач на сторінці, є конфіденційною і не розголошується.

    Послугу «Прискорена пошта» можна замовити у поштових відділеннях обласних центрів . Список відділень та контактні дані відповідальних осіб, що здійснюють приймання вказаних відправлень, можна дізнатися на сайті Укрпошти www.ukrposhta.ua

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання