Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі земляки!

    8 та 9 травня – одні з головних днів для нашої держави та нашої Харківщини. Минулого року за ініціативи Президента України Петра Порошенка ми започаткували добру традицію – відзначати 8 травня День пам’яті та примирення. Це день пам’яті тих людей, які не повернулися додому з війни. Тих, хто захищав нашу країну в часи Другої Світової, тих, хто воював на чужині, приймаючи участь у миротворчих операціях у різних країнах світу, тих, хто протягом двох останніх років боронить мир і спокій нашої країни, стоячи в окопах на сході України. У День пам’яті та примирення ми вшануємо героїв та вклонимося їх світлій пам’яті.
    9 Травня – це Велике свято. У цей день ми згадаємо всіх, хто зробив внесок у найголовнішу перемогу людства – перемогу над нацизмом. Ми вклонимося тим, завдяки кому завершилася найстрашніша та найкровопролитніша війна в сучасній історії – Друга світова.
    Як і торік, у ці два дні поряд стоятимуть сиві ветерани та молоді хлопці, які щойно повернулися із зони АТО, - герої різних часів, яких поєднує любов до рідної землі та готовність захищати її до останнього подиху.
    Запевняю: ми зробимо все для того, щоб ці дні в нашій області пройшли мирно та безпечно, не дозволимо нікому використати святі дати для розхитування ситуації в регіоні!
    Закликаю всіх 8 та 9 травня приєднатися до заходів, що пройдуть у Харкові та районах області, принести квіти на меморіали та братні могили, вшанувати справжніх героїв.
    Бажаю всім нашим ветеранам - і тим, хто святкував цей день у далекому 1945-му, і тим, хто тільки нещодавно повернувся до Харківської області з фронту - здоров'я, життєвих сил, віри в краще і, звичайно ж, мирного неба над головою!

    Голова Харківської обласної державної адміністрації
    Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання