Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Тринадцятий рік поспіль напередодні Дня Перемоги у м.Богодухові проходить військово-патріотична гра «Зірниця»

    Ось і цього року 06 травня в парку Перемоги зібралися учні навчальних закладів міста та студенти медичного коледжу і професійного аграрного ліцею.

    Змагання відкрила перший заступник голови районної державної адміністрації В.В.Зирянова, яка побажала молодому поколінню бути здоровими, витривалими, любити свою Батьківщину, як воїн-інтернаціоналіст Віталій Сахно, пам’яті якого присвячена гра. З побажанням успіхів усім командам виступив голова районної громадської організації ветеранів локальних війн «Єдність» В.П.Літошко.

    Всі свої вміння, спортивний азарт та волю до перемоги команди продемонстрували у військово-прикладних видах спорту.

    Перше місце серед юнаків і дівчат здобула команда гімназії №1, друге місце виборола команда професійного аграрного ліцею, третє – колегіум №2.

    Команди – переможці нагороджені грамотами громадської організації «Єдність» та сертифікатами на придбання спортивного інвентарю від міської ради.

    Вкотре можна було впевнитись, що військово-патріотична гра «Зірниця» є цікавою для молоді, сприяє духовному та фізичному розвитку, відродженню традицій, національно-патріотичному вихованню, формуванню соціальних цінностей, відповідальності та обов’язку.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання