Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Чорнобильський пил на роки опадає, лиш пам’ять, лиш пам’ять усе пам’ятає

    09 травня у селі Дмитрівка відбулося урочисте відкриття пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській атомній електростанції та захід до Дня пам’яті та примирення та 71 річниці Дня Перемоги над нацизмом у Європі.

    Урочистості пройшли за участю голови районної державної адміністрації В.А.Шарова, депутата обласної ради А.С.Васеніна, Дмитрівського сільського голови В.В.Волчкова та громадськості.

    «Передусім хотів би висловити подяку тим, хто долучився до створення пам’ятного знаку на території нашої громади, адже пам’ять про людей, які ціною власного життя ліквідували наслідки чорнобильської катастрофи, не повинна згаснути. Переконаний, що для усіх нас меморіальний комплекс стане святим місцем», – зазначив сільський голова В.В.Волчков.

    Присутні вшановували пам’ять ліквідаторів, а також воїнів, які загинули у війні.

    Володимир Анатолійович відзначив, що відкриття пам’ятного знаку відбулось завдяки спільним зусиллями представників місцевої влади та громадськості, додав, що відкриття пам’ятного знаку – це найменше, що можна зробити для людей, які ціною власного життя та здоров'я  стали на захист своєї землі. Ці люди – символ самопожертви та безмежної любові до Батьківщини. Привітав Дмитрівську громаду зі святом Перемоги.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання