Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Малиновий передзвін шкільного дзвоника сповістив про закінчення навчального року

    Свято Останнього дзвоника зібрало всю дружню родину Богодухівського ліцею №3: первачків, які успішно опанували свою першу книгу – Буквар, учнів середніх та старших класів і, звичайно ж, випускників, для яких це свято є найбільш хвилюючим, адже останній дзвоник став рубежем між безтурботною порою дитинства і дорослим життям.

    Традиційно за успіхи в навчанні, за перемогу в олімпіадах та творчих конкурсах багато учнів було відзначено грамотами, дипломами та подяками.

    Всі найкращі свої побажання адресували гості свята учням та педагогічним працівникам.

    Голова районної державної адміністрації В.А.Шаров привітав із початком літніх канікул школярів ліцею, випускникам побажав вдалого старту в самостійне життя, успіхів у здійсненні задумів та професійних здобутків і натхнення – усім вчителям.

    Свято Останнього дзвоника пройшло в теплій, хвилюючій атмосфері, в дусі духовного єднання поколінь та на високому патріотичному рівні. А жовто-блакитні кульки, випущені випускниками в небо, символізували, мир, злагоду, успіх та любов. Бо доля нашої України у руках сьогоднішніх випускників, які готові творити її майбутнє.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання