Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    І-ий Богодухівський районний фестиваль майстрів народного мистецтва «Шарівський дивокрай»

    16 липня на території мальовничого Шарівського парку вперше відбувся районний фестиваль майстрів народного мистецтва «Шарівський дивокрай».

    У рамках фестивалю працювали різні творчі майданчики: «Алея майстрів», «Музики біля дуба», «Співочий майданчик»; проводилась ігрова програма для дітей на «Майданчику щастя», спортивні конкурси та розваги на майданчику «Козацька сила». Великою популярністю користувалися екскурсії територією парку.

    Відвідувачі фестивалю, а їх було близько чотирьох тисяч, поринули у самобутню українську культуру, мистецтво, український народний та сучасний спів.

    Основне дійство відбувалося на головній сцені - на ганку палацу. Глядачів тішили своїми виступами аматори народної творчості не тільки з Богодухівщини, а й Краснокутського, Нововодолазького, Золочівського районів. Взагалі концертна програма включала в себе 125 номерів, у ній взяло участь 250 аматорів.

    Талановиті майстри ужитково-декоративного мистецтва демонстрували свої вироби, розповідали про техніку їх створення, а бажаючі мали можливість їх придбати. На фестиваль завітали 35 майстрів, які представляли Богодухівщину, міста Харків, Полтава та Красноград, смт Коломак.

    Працювали різноманітні торгові майданчики, а організатори частували охочих смачною кашею.

    Завершив І районний фестиваль майстрів народного мистецтва «Шарівський дивокрай» феєричний виступ Андрія Піхи та гурту «Два кольори».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання