Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про діяльність Кленівської та Крисинської сільських рад щодо вирішення соціально-економічних проблем своїх територій

    Органи місцевого самоврядування в своїй діяльності здійснюють повноваження, визначені Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», зокрема до їх компетенції відноситься вирішення питань в сфері соціально - економічного розвитку, в галузі бюджету, фінансів і цін, житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування населення, громадського харчування, управління комунальною власністю.

    Кленівською та Крисинською сільськими радами розроблені та затверджені програми соціально-економічного розвитку територій на 2016 рік. Насамперед вони передбачають розвиток аграрного сектора економіки, покращення матеріально-технічного стану закладів гуманітарної сфери, забезпечення соціальних гарантій пенсіонерів і незахищених верств населення та підвищення їх життєвого рівня. Реалізація цих програм зорієнтована переважно на власні сили та можливості.

    До складу Кленівської сільської ради входить 6 населених пунктів.

    Загальний обсяг доходів на 2016 рік по сільській раді затверджений в сумі 529,8 тис.грн., загальний обсяг видатків затверджений в тих же розмірах.

    Заборгованість по виплаті заробітної плати та за спожиті енергоресурси відсутня.

    Виробничу сферу на території Кленівської сільської ради представляють три фермерських господарства. Поряд з цим зареєстровано чотири суб’єкта підприємницької діяльності - фізичних осіб, які займаються роздрібною торгівлею.

    На території сільської ради знаходиться 4 водні об’єкти, які передані в оренду.

    На території сільської ради працюють такі бюджетні установи: Кленівський НВК, поштове відділення, амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

    Підвіз учнів та вчителів до Кленівського НВК здійснюється шкільним автобусом. Всі учні школи отримують повноцінне гаряче харчування за рахунок бюджетних коштів сільської ради.

    Населення сільської ради забезпечено транспортним сполученням.

    В с-щі Володарівка та частково с. Кленове відновлено роботу вуличного освітлення. В бюджеті заплановані кошти на відновлення вуличного освітлення по всіх населених пунктах сільської ради в сумі 440,00 тис.грн.

    Поряд з цим, є низка питань, які потрібно вирішувати в найближчий час:
    - ямковий ремонт доріг;
    - поточний ремонт амбулаторії сімейної медицини в с. Кленове;
    - виготовлення генерального плану населених пунктів Кленівської сільської ради.

    До складу Крисинської сільської ради входять п’ять населених пунктів.

    Загальний обсяг доходів на 2016 рік по сільській раді затверджений в сумі 501,5 тис.грн. Загальний обсяг видатків затверджений в тих же розмірах.

    Заборгованість по виплаті заробітної плати та спожиті енергоресурси відсутня.

    Виробничу сферу на території Крисинської сільської ради представляють: 4 фермерських господарств та 3 особистих селянських господарства.

    Населення Крисинської сільської ради забезпечене транспортним сполученням.

    На території сільської ради знаходиться 4 водні об’єкти, 3 з яких передано в оренду.

    Послуги споживачів на території сільської ради задовольняють 14 торговельних підприємств. Ціни на основні товари не перевищують середньо районні. Скарг від населення на роботу підприємств торгівлі не надходило. Суб’єкти підприємництва працюють відповідно до режимів роботи, затверджених сільською радою.

    На території сільської ради працюють 9 бюджетних установ.

    Для забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян на території сільської ради працює дільничний інспектор Богодухівського ВП Валківського ВП ГУНП України в Харківській області.

    На території громади проживає 10 учасників бойових дій в Афганістані, 11 учасників АТО, 2 учасники Великої Вітчизняної війни, 13 учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

    У с. Максимівка, с. Кадниця, с. Крисине відновлена робота вуличного освітлення.

    Відновити роботу освітлення частини вул. Центральної в с. Крисине вдалося за рахунок коштів, що співфінансувались в рамках міні-проекту «Разом у майбутнє» у сумі 36 тис. грн.

    Поряд з цим, є низка питань, які потрібно вирішувати в найближчий час:
    - ремонт комунальних доріг;
    - відновлення вуличного освітлення в с. Бабенки та частково в с. Новоселівка;
    - ремонт водопровідної мережі в с. Максимівка та с. Крисине.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання