Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про хід проведення комплексної комісійної перевірки технічного стану захисних споруд цивільного захисту на території Богодухівського району у 2016 році

    21 вересня на нараді у голови районної державної адміністрації В.А.Шарова доповіла начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту районної державної адміністрації Т.М.Масалітіна.
    Зазначила, що відповідно до статті 19 Кодексу цивільного захисту України, на виконання Плану основних заходів цивільного захисту Харківської області на 2016 рік, розпорядженням голови районної державної адміністрації від 02 березня 2016 року №64 затверджений персональний склад районної робочої групи з проведення комплексної комісійної перевірки технічного стану захисних споруд цивільного захисту на території Богодухівського району у 2016 році. До захисних споруд вносяться сховища та протирадіаційні укриття. На території Богодухівського району обліковується 58 захисних споруд (протирадіаційні укриття): 11 – у державній власності; 11 – у приватній власності; 36 – у комунальній власності.
    Із 58 ПРУ: 56 (96%) – обмежено готові; 2 – не готові (3%). Балансоутримувачем неготових ПРУ свого часу була в/ч А-2374 Міністерства оборони України, яка в листопаді 2006 року переведена до м. Васильків Київської області, а територія військової частини і на сьогодні залишається на балансі Міністерства оборони України, охороняється воєнізованою охороною.
    Згідно з Планом комплексних перевірок ПРУ Богодухівського району на 2016 рік станом на сьогоднішній день проведено комплексну перевірку 27 ПРУ: державної власності – 5; комунальної власності – 21, приватної власності – 1. За результатами перевірок захисних споруд цивільного захисту, комісією складено 27 актів комплексних перевірок, які вручено під розпис балансоутримувачам захисних споруд.
    Також додатково: Богодухівським РВ ГУ ДСНС України у Харківській області складено та вручене балансоутримувачам 27 приписів про усунення порушень у сфері цивільного захисту з термінами виконання недоліків. Крім того, рішенням комісії визначено 19 протирадіаційних укриттів, які не готові до використання за призначенням (демонтовані, зруйновані, відсутні за місцем розташування). Пакет документів з обґрунтованими пропозиціями щодо зняття цих захисних споруд з обліку надано до Департаменту цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання