Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Приписка юнаків проводиться з метою взяття їх на облік, визначення кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності і рівня фізичної підготовки

         Приписка юнаків 2000 року народження по Богодухівському району до призовної дільниці буде проводитись в січні-березні 2017 року.
         На підставі даних про приписку громадян до призовної дільниці буде проведено попередній розподіл призовних ресурсів за видами Збройних Сил України і іншим військовим формуванням, відбір кандидатів для направлення на навчання у військово-навчальні заклади і вирішення питань, пов’язаних з організацією підготовки молоді для служби в Збройних Силах України.
         Приписці до призовної дільниці підлягають всі громадяни України, які народилися в період з 1 січня по 31 грудня 2000 року включно, а також громадяни старших років народження, які не пройшли за різних обставин приписку раніше.
         Всього до зведеного списку включено 128 юнаків, які підлягають приписці до призовної дільниці Богодухівського району. Медичний огляд юнаків, що підлягають приписці, буде проводитись на базі поліклінічного відділення КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня та КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівського району».
         Лікарями-спеціалістами комісія укомплектована повністю.
         Приміщення призовної дільниці відповідають вимогам наказу Міністра оборони України. Світлиця військкомату має наочну агітацію про військову службу у Збройних Силах України та військову службу за контрактом. На території призовної дільниці є наглядні стенди по Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу», а також стенди які розповідають про військову службу за контрактом. Вся робота, яка проводиться у військкоматі, сприяє якісній і своєчасній приписці юнаків до призовної дільниці.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання