Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перевезення пільгових категорій громадян - завдання влади та перевізників

         Володимир Анатолійович наголосив, що згідно з чинним законодавством видатки на відшкодування перевізникам витрат за перевезення пільгових категорій громадян покладено на місцеві бюджети. У 2016 році лише 2 сільські ради Сіннянська (10 тис.грн.) та Вінницько-Іванівська (1 тис.грн.) надали субвенцію районному бюджету на вказані цілі. Таким чином, у минулому році перевізники фактично не отримали відшкодування за надані послуги. У поточному році ситуація не покращилася. Це приводить до погіршення фінансового стану перевізників, зривів рейсів та ставить під загрозу перевезення пільгового контингенту.
         У доповнення сказаному, перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В. повідомила, що згідно з нормами чинного законодавства 25 категорій громадян мають право на пільгове перевезення. Довела до відома керівників органів місцевого самоврядування рекомендовані видатки на відшкодування витрат перевізникам в розрізі селищних та сільських рад.
         Активну участь в обговоренні питання взяли керівники органів місцевого самоврядування району: Дмитрівської (Волчков В.В.), Зарябинської (Олексенко О.В.), Івано-Шийчинської (Ольховський В.О.), Сазоно- Баланівської (Малайдакова Є.Л.), Вікторівської (Куриленко Г.М.), Вінницько-Іванівської (Голубнича І.Д.), Сухининської (Горбунов М.В.) сільських рад та представники автоперевізників району (ТОВ «Авто-Ові» та ФОП Дубонос Н.В.).


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання