Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про роботу відділу освіти райдержадміністрації щодо проведення перевірок здійснення виконавчими комітетами місцевих рад району делегованих повноважень органів виконавчої влади відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"

    Особлива увага приділяється вивченню таких питань як забезпечення у межах наданих повноважень доступності та безоплатності освіти на відповідній території, можливість навчання в школах державною та рідною мовою, забезпечення відповідно до чинного законодавства розвитку усіх видів освіти, розвитку і вдосконалення мережі освітніх закладів усіх форм власності, організація обліку дітей дошкільного та шкільного віку, забезпечення школярів, які навчаються в комунальних навчальних закладах, безоплатними підручниками та харчуванням.
        Разом з тим, слід відмітити, що у 2016 році органами місцевого самоврядування виділено цільової субвенції у сумі 2494,3 тис. грн. для таких цілей: заробітна платня, придбання товарів для оновлення матеріально–технічної бази загальноосвітніх навчальних закладів, придбання продуктів харчування в оздоровчий період, проведення поточних ремонтів, надання послуг, оплата відрядних у сумі 7,5 тис. грн. – відшкодування за проїзд вчителям, які працюють у Петропавлівському НВК, за рахунок Петропавлівської сільської ради, оплата комунальних послуг, придбання необоротних активів, проведення капітального ремонту м’якої покрівлі даху Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Богодухівської районної ради харківської області, проведення капітального ремонту по заміні віконних та дверних блоків в Ульянівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Богодухівської районної ради Харківської області, виготовлення проектно–кошторисної документації на будівництво топкової на твердому паливі для Губарівського НВК.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання