Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Новини Центру надання адміністративних послуг

    Шановні громадяни та представники юридичних осіб!

    З метою недопущення розповсюдження короновірусної інфекції, збереження вашого життя та здоров’я просимо на період з 18 березня по 03 квітня 2020 року утриматись від подачі документів до Центру надання адміністративних послуг до покращення епідемічної ситуації в Україні.

    Разом з тим, повідомляємо, що прийом громадян працівниками ЦНАП здійснюватиметься щоденно   шляхом інформування за телефоном 3-05-16 або за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

    Громадяни, документи котрих виконані, зможуть отримати їх при мінімальному контакті з адміністраторами центру щоденно крім вихідних з технічними перервами: з 10.00 год. до 10.30 год., з 12.00 год. до 12.30 год., з 14.00 год. до 14.30 год.

    Дякуємо за порозуміння!

    Детальніше...

     

    Чому важливо вчасно вклеювати фотокартки в паспорт у 25 і 45 років

    Коли громадянин України досягає 25 або 45-річного віку, для нього є обовʼязковою процедура вклеювання в паспорт нових фотокарток, що відповідають його вікові. Для цього протягом місяця необхідно звернутися до територіального підрозділу Державної міграційної служби України за зареєстрованим місцем проживання. Без цих фотокарток паспорт вважатиметься недійсним.

    Детальніше...

     

    Деякі питання проведення нормативної грошової оцінки земельної ділянки

    Нормативна грошова оцінка земельних ділянок (відповідно до статті 1 Закону України «Про оцінку земель») - капіталізований рентний дохід із земельної ділянки, визначений за встановленими і затвердженими нормативами.

    Детальніше...

     

    До відома громадян

    Звертаємо увагу, що відповідно до Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2015 №302, якщо особа досягла 25- чи 45-річного віку та не звернулася в установленому законодавством порядку не пізніше як через місяць після досягнення відповідного віку для вклеювання до паспорта зразка 1994 року нових фотокарток, такий паспорт підлягає обміну.

    Детальніше...

     

    Уряд вніс зміни до порядку оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки

    Запровадження паспорта у формі картки в Україні розпочалося у січні 2016 року, і до цього часу нові паспорти видаються лише у разі обміну паспорта замість втраченого або викраденого, а також особам, які досягли 14-річного віку та оформлюють паспорт вперше. Головною метою запровадження нового документа є безпека суспільства, захист від підроблення та крадіжки особистих даних.

    Детальніше...

     

    Що варто знати про місце відкриття спадщини!

    Спадкуванням є перехід прав та обов’язків (спадщини) від фізичної особи, яка померла (спадкодавця), до інших осіб (спадкоємців).

    Детальніше...

     

    Спрощено правила виїзду дитини за кордон з одним із батьків!

    Згода одного із батьків на вивезення дітей за кордон не потрібна при пред’явленні таких документів:

    • свідоцтва про смерть другого з батьків;
    • рішення суду про позбавлення батьківських прав  другого з батьків;
    • рішення суду про визнання другого з батьків безвісно відсутнім;
    • рішення суду про визнання другого з батьків недієздатним;
    • рішення суду про надання дозволу на виїзд з України громадянину, який не досяг 16-річного віку, без згоди та супроводу другого з батьків;
    • довідки про наявність заборгованості із сплати аліментів, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців;
    • свідоцтва про народження дитини, виданого компетентним органом іноземної держави, що не містить відомостей про батька дитини, легалізованого або засвідченого апостилем, а також без будь-якого додаткового засвідчення.
     

    Аналіз роботи Богодухівського центру надання адміністративних послуг за травень 2018 року

    За травень 2018 року Центром надання адміністративних послуг прийнято на опрацювання 1082 звернення, з них: 33 – послуги міграційної служби, 912 – послуг Держгеокадастру, 137 – послуг органів місцевого самоврядування.

    Детальніше...

     

    Онлайн-реєстрація земельних ділянок

    Для підвищення комфорту та зручності громадян та з метою вдосконалення програмного забезпечення Державного земельного кадастру впроваджена функціональна можливість державної реєстрації земельної ділянки з подачею заяви через особистий електронний кабінет сертифікованими інженерами-землевпорядниками. Сертифікований інженер-землевпорядник, зареєструвавшись в особистому електронному кабінеті, може скористатись даним видом послуги в будь-який зручний для них час, без черг та обмежень.

    Детальніше...

     

    СПІЛЬНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН В ЦЕНТРІ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

        17 травня в рамках проекту «Я маю право!» згідно з підписаним меморандумом про співпрацю в приміщенні центру надання адміністративних послуг районної державної адміністрації в.о. директора Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитром Перепелицею спільно з адміністратором відділу з питань надання адміністративних послуг Аліною Ярошенко було проведено спільний прийом громадян.
        3 особи звернулося щодо цивільного та земельного прав. Громадянам надано консультації та роз'яснення з правових питань. Під час спілкування розповсюджено друковані матеріали правового характеру та буклети «Я МАЮ ПРАВО!»
     

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Березень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    26272829123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання