Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    "Пряма лінія" з начальником Богодухівського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань І.Г.Житник

    3 вересня 2013 року в редакції газети «Маяк» пройшла “пряма лінія” з начальником Богодухівського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Житник Галиною Іванівною за темою “Нешкідливі та безпечні умови праці — запорука здоров'я працюючих” .

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з військовим комісаром Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату С. М. Супруном

    Нещодавно пройшла «пряма лінія» з військовим комісаром Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату С. М. Супруном на тему «Призов громадян до лав Збройних сил України». До вашої уваги, пропонуємо відповіді на поставлені запитання.

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з начальником відділу Держземагенства в Богодухівському районі Н.В.Торяник

    6 серпня в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з начальником відділу Держземагенства в Богодухівському районі Н.В.Торяник.
    Пропонуємо питання-відповіді «прямої лінії».

    Детальніше...

     

    «Гаряча лінія» з начальником Богодухівського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Г.I.Житник

    З 1 по 31 липня 2013 року проходила «гаряча лінія» з начальником Богодухівського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Житник Галиною Іванівною на тему «Проблеми виробничого травматизму».
    У ході проведеної «гарячої лінії» за телефоном відділення Фонду жителями району були задані наступні питання:

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з начальником відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації А.М.Костенко

    Начальником відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації Костенко А. М. в редакції районної газети "Маяк" 16 липня 2013 року було проведено пряму лінію з мешканцями району на тему "Про необхідність уточнення персональних даних виборців". Між жителями Богодухівщини та Антоніною Михайлівною був справжній діалог, а саме:

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання