Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    «Пряма лінія» з начальником відділу призначення пенсій Управління Пенсійного фонду України у Богодухівському районі Т.І.Дубініною

    Нещодавно в редакції газети «Маяк» пройшла пряма телефонна лінія з начальником відділу призначення пенсій Управління Пенсійного фонду України у Богодухівському районі Т.І.Дубініною на тему «Порядок проведення перерахунку пенсій».

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з начальником Богодухівського районного управління юстиції А.І.Бородавкою

    Нещодавно в редакції газети «Маяк» пройшла пряма телефонна лінія з начальником Богодухівського районного управління юстиції. А.І.Бородавка дав вичерпні відповіді усім. Хто до нього звертався. Одне питання надійшло до газети у письмовій формі.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з заступником начальника управління Держкомзему в Богодухівському районі Н.В.Торяник

    Нещодавно пройшла «гаряча лінія» з заступником начальника управління Держкомзему в Богодухівському районі Наталією Володимирівною Торяник. Тема спілкування - актуальна - приватизація земельних ділянок.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з військовим комісаром Об'єднаного військового комісаріату С.М.Супруном

    Нещодавно в редакції пройшла пряма телефонна лінія з військовим комісаром Об’єднаного військового комісаріату С.М.Супруном на тему «Призов громадян на строкову військову службу». Пропонуємо запитання-відповіді.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з завідувачем сектора взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Шепелем Миколою Миколайовичем

    Нещодавно у редакції газети «Маяк» пройшла «пряма лінія» з завідувачем сектора взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Шепелем Миколою Миколайовичем на тему «Взаємодія райдержадміністрації з правоохоронними органами»

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання