Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    "Пряма лінія" з начальником відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіною Т.М.

    19 травня в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з начальником відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Т.М.Масалітіною.

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з директором комунального закладу Богодухівської районної ради "Районний краєзнавчий музей" Козловським Я.В.

    22 травня пройшла «пряма лінія» з директором комунального закладу Богодухівської районної ради «Районний краєзнавчий музей» Козловським Ярославом Володимировичем на тему: «Функціонування районного краєзнавчого музею як осередку збереження історико – культурної спадщини району». Тих, хто телефонував до районної газети «Маяк», цікавили питання: створення музею та його колекції, спектру пропонованих послуг, відкритих тематичних виставок.

     

    "Пряма лінія" з питань соціального захисту ветеранів війни

    В управлінні соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації 07 травня відбулася «пряма лінія» з питань соціального захисту ветеранів війни. Відповідала на телефоні звернення ветеранів війни начальник управління Жижирій Наталія Володимирівна.
    Під час прямої телефонної лінії прозвучали питання пов’язані з проведенням виплати щорічної разової грошової допомого ветеранам війни до Дня Перемоги, правом ветеранів війни отримання субсидій на житлово-комунальні послуги та ін.

    Детальніше...

     

    "Гаряча лінія" з завідувачем сектора з питань постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції В.В.Лещенко на тему «Соціальний захист чорнобильців»

    Протягом квітня тривала «гаряча лінія» з завідувачем сектора з питань постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції В.В.Лещенко на тему «Соціальний захист чорнобильців»

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з головним спеціалістом відділу праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення райдержадміністрації Голубничим О.П.

    24 квітня під час «прямої лінії» з головним спеціалістом відділу праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення райдержадміністрації О.П.Голубничим надійшли питання:

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання