Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання











    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Валківській лікарні успішно провели перші операції за допомогою ангіографічного обладнання

    Про це повідомила заступниця начальника Харківської ОВА Олена Логвинова.
       
        «Продовжуємо розвивати сферу охорони здоров'я Харківщини і посилювати технологічну спроможність медзакладів області. Це питання перебуває на постійному контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова. Ангіографічне відділення у Валківській лікарні дозволяє не лише надавати невідкладну допомогу пацієнтам з гострим інсультом. Його можна використовувати для обстеження інших судинних патологій: інфаркта міокарда, ішемічної хвороби серця тощо», – розповіла Олена Логвинова.
       
        Заступниця начальника ХОВА додала, що обладнання для нового відділення придбали завдяки співпраці із Фондом «Emerland» зі Швейцарії та народних депутатів Олексія Красова, Юлії Гришиної, Володимира Воронова. А також за співфінансування Валківської міської ради та лікувальної установи.
       
        За словами директора Валківської ЦРЛ Артема Ковальова, ангіографічне відділення розпочало свою роботу тиждень тому – одразу після отримання відповідної ліцензії.
       
        «Наші фахівці вже провели низку операцій для пацієнтів із інфарктом міокарда, ішемічною хворобою серця та різноманітними хворобами судин верхніх і нижніх кінцівок. В тому числі, завдяки ангіографу лікарі здійснюють коронарографію та стентування. Всі маніпуляції пройшли успішно, маємо дуже хороші результати. Наразі працюємо над збільшенням команди лікарів, які будуть працювати у відділенні», – розповів Артем Ковальов.
       
        Він додав, що при лікування гострого інсульту всі витрати покриваються Національною службою здоров'я України. Послуги, які не входять до пакету медичних гарантій, є платними для пацієнтів, але під час тестового періоду маніпуляції проводять безкоштовно.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Вересень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    2627282930311
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30123456

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання