Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася апаратна нарада

    10 червня 2024 року начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ провів апаратну нараду за участю заступника начальника Олександра ДЕЙНЕКИ та керівників структурних підрозділів районної військової адміністрації, які доповіли про свою роботу.
       
        Заступник начальника районної військової адміністрації Олександр ДЕЙНЕКО інформував про хід мобілізаційних заходів та стан здійснення заходів щодо реорганізації районних державних адміністрацій у Харківській області.
       
        Начальник відділу освіти та охорони здоров’я Вікторія ЛУКАШОВА доповіла про стан підключення ЗЗСО району до «Шеринг АРІ» та «Дія. QR» для отримання цифрових копій документів. Про трансформацію мережі закладів освіти територіальних громад району, зокрема створення академічних ліцеїв та про початок заходів щодо підготовки закладів освіти та закладів охорони здоров’я до осінньо-зимового періоду 2024/2025 року.
       
        Начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олександр ЛЕЩЕНКО доповів про хід проведення обов’язкової евакуації населення, в тому числі дітей, маломобільних громадян та підопічних інтернатних установ, з окремих населених пунктів Богодухівської міської та Золочівської селищної територіальних громад району. Також проінформував щодо стану створення в територіальних громадах району місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення населення.
       
        За результатами наради Анатолій РИСЦОВ надав відповідні доручення.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання