Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    23 захисників Харківщини відзначили державними нагородами посмертно

    До орденів Богдана Хмельницького ІІ і ІІІ ступенів та «За мужність» ІІ і ІІІ ступенів представлені 23 уродженці Харківщини, які полягли в боях проти російського загарбника.
       
        Ордени передавали заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов та начальник Харківського облтерцентру комплектування та соцпідтримки Володимир Арап. Відзнаки передали родинам загиблих воїнів.
       
        «Ці воїни віддали у війні найцінніше – своє життя. Саме завдяки їм ми можемо жити та продовжувати боротьбу проти окупантів. Ціна свободи та недоторканості нашої держави – полеглі герої. Вічна шана та пам’ять кожному полеглому захиснику», - зазначив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов.
       
        Представлені до відзнак – українські захисники, що загинули під час оборони та деокупації Харківщини, боїв на Донецькому, Луганському і Запорізькому напрямках.
       
        «Важко підібрати слова… Ви виростили справжніх патріотів, героїв, які самовіддано захищали усіх нас. Щирі співчуття рідним і побратимам. Ми подолаємо ворога та помстимося за смерті наших героїв», - звернувся до родин загиблих Володимир Арап.
       
        Серед посмертно відзначених повний лицар ордену Богдана Хмельницького - Юрій Савчин. Із списком нагороджених посмертно можна ознайомитись за посиланням.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання