Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    23 травня - День Героїв України

    Шановні жителі Богодухівського району!
       
        23 травня ми відзначаємо День Героїв – щорічне свято, встановлене на честь борців за волю України, передусім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та воїнів Армії УНР, УПА та діячів ОУН. Сьогодні це свято – не лише данина пам’яті героям минувшини, а й день шани героїв новітніх, які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність нашої Батьківщини.
       
        Цього дня хочу згадати слова легендарного українця Василя Стуса:
        «Народе мій, до тебе я ще верну, і в смерті обернуся до життя…». Рядки з вірша поета-борця дають нам розуміння істини нашого незламного українського духу. День Героїв – це день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських воїнів – борців за волю України. Воно є символом незборимості Української Нації.
       
        Вклонімося пам’яті всіх Героїв, які віддали життя за Україну. Маємо пом’янути їх душі та взяти за взірець їхнє самовіддане служіння в ім’я Вітчизни.
       
        Бажаю кожному, аби на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, панували мир і злагода. Зичу добра Вам і Вашим родинам, а нашій державі – процвітання, сили та слави!
       
        Слава Україні! Героям слава!
       
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання