Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харківській області створено Регіональний офіс міжнародного співробітництва

    Діяльність установи сприятиме посиленню відновлення життєдіяльності та розвитку громад в регіоні.
       
        Про це йшлося на апаратній нараді, яка відбулася 23 травня під керівництвом начальника ХОВА Олега Синєгубова.
       
        «Основна концепція Офісу – об'єднання зусиль задля розвитку громад Харківської області. Це свого роду координаційний штаб, до якого входитимуть представники міжнародних партнерів-донорів, аби органи місцевого самоврядування – районні, а також міські і сільські військові адміністрації – могли напряму контактувати з ними, дізнаватися про нові можливості співпраці», – розповів Олег Синегубов.
       
        За словами начальника ХОВА, в межах роботи Офісу планується посилення напрямку відновлення та розвитку транспортної, медичної, соціальної, комунальної, виробничої інфраструктури й житла; енергетичної інфраструктури, зв’язку, відновлення та збереження об’єктів культурної спадщини, підтримки вразливих верств населення та осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок повномасштабного вторгнення рф, внутрішньо переміщених осіб, а також структурної модернізації й перезапуску економіки на території Харківської області.
       
        «Очікуємо від районних адміністрацій та органів місцевого самоврядування конкретних запитів і пропозицій щодо участі в роботі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», – наголосив начальник ХОВА.
       
        Як зазначила виконуюча обов'язки директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОВА Ірина Коновалова, в межах підготовки до відкриття Офісу була проведена робота із залучення міжнародної допомоги по Програмі розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні, яка буде забезпечувати Офіс телекомунікаційним обладнанням, меблями, офісною технікою тощо.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання