Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання











    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині оновили дитяче консультативно-діагностичне відділення

    В Інституті патології хребта та суглобів імені професора М.І. Ситенка НАМН України до Дня захисту дітей відкрили оновлене дитяче консультативно-діагностичне відділення.
       
        Заступниця начальника Харківської ОВА Олена Логвинова відвідала відремонтоване відділення та наголосила, що свою роботу воно розпочало ще у 1932 році.
       
        «Для Харківщини має вагоме значення відкриття сьогоднішнього дитячого консультативно-діагностичного відділення, бо раннє виявлення патології суглобів у діточок – це запорука здорової людини у подальшому. Мені дуже приємно, що фахівці цього інституту є і як науковцями, так і практичними лікарями. І все робиться для того, щоб наше населення було здоровим», – сказала Олена Логвинова.
       
        Зокрема, у відділенні оновили дитячу кімнату, кабінети лікарів та регістратуру.
       
        «Дякую за підтримку Харківській ОВА та меценатам, які допомогли реалізувати проєкт з оновлення відділення, зокрема, Тарасу Ситенку. На сьогодні рівень визначення допомоги, який надається в нашому закладі діточкам з різних куточків України, перебуває на найвищому рівні. Відкриття в прифронтому місті такого відділення дуже важливе», – розповів в. о. директора Інституту патології хребта та суглобів імені професора М.І. Ситенка НАМН України Станіслав Бондаренко.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Жовтень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    30123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031123

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання