Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про дотримання пожежної безпеки у побуті протягом зимового періоду

    З настанням зимового періоду значно підвищується небезпека виникнення пожеж у побуті. З року в рік протягом жовтня-березня характер виникнення пожеж однотипний. Порушуються правила пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівальних приладів та експлуатації опалювальних печей, часте необережне поводження з вогнем, в тому числі при курінні.

    Всі ми переживаємо скрутні часи, коли вартість послуг теплопостачання не кожному до снаги і як наслідок виринають альтернативні види обігріву, які, за звичай, використовуються з порушенням правил пожежної безпеки. Такий стан справ викликає особливу увагу! Тим паче з настанням холодної пори року - особливо пожежонебезпечної, коли громадяни завдяки тимчасового поліпшення своїх побутових умов ризикують своїм життям і здоров’ям, ставлячи на другий план дотримання елементарних правил пожежної безпеки.

    Протягом осінньо-зимового періоду 2011-2012 року через зазначені причини виникло 9 пожеж, загинула одна людина і одна травмована. Прямий збиток від пожеж складає 32,6 тис.грн.

    Сектор цивільного захисту районної державної адміністрації разом з службою цивільного захисту у Богодухівському районі ГТУ МНС України в Харківській області звертається до керівників відомств, органів влади, підприємств та установ, усіх громадян: будьте обережними при поводженні з вогнем, вибухо- та пожежно-небезпечними речовинами, електроприладами на виробництві, в побуті, в місцях масового перебування людей! Дотримуйтесь вимог правил пожежної безпеки! Не допускайте пожеж та різного роду надзвичайних ситуацій! Зберігайте національне багатство України, своє життя і майно від вогню!

    БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ в поводженні з вогнем й це відведе від вас та ваших близьких біду.

    Церковний С.М.,
    завідувач сектора цивільного захисту
    районної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання