Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча зустріч на тему: «Служба зайнятості - актуальні напрямки покращення співпраці з соціальними партнерами в проведенні профорієнтаційної роботи»

    Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 09 серпня 2017 року № 561, якою внесено зміни до Концепції державної системи професійної орієнтації населення.

    Метою Концепції є забезпечення розвитку державної системи професійної орієнтації населення згідно з пріоритетами державної економічної та соціальної політики і світовим досвідом та конкурентоспроможності національного ринку праці.

    За ініціативою Богодухівського районного центру зайнятості 13 вересня проведено робочу зустріч на тему: «Служба зайнятості - актуальні напрямки покращення співпраці з соціальними партнерами в проведенні профорієнтаційної роботи».

    У зустрічі взяли участь: директор Богодухівського районного центру зайнятості Н.В.Лещенко, заступник начальника відділу надання соціальних послуг О.В.Філіпова, директор Богодухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Н.Є.Чуйко, начальник відділу з питань праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення районної державної адміністрації О.В.Сластін, начальник служби захисту інформації Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату Харківської області О.В.Мироненко, головний спеціаліст служби у справах дітей районної державної адміністрації О.П.Шевченко, головний спеціаліст відділу представництва Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги В.В.Коваль.

    Під час зустрічі розглядалися питання послідовності розвитку державної системи професійної орієнтації населення, що забезпечує всім громадянам рівні можливості в отриманні профорієнтаційних послуг, фактори, що сприяють професійному самовизначенню, питання ринку праці та шляхи підвищення рівня зайнятості населення району, легалізацію робочих місць, укомплектування вільних робочих місць, участь безробітних громадян у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру, тісну співпрацю органів влади з центром зайнятості та роботодавцями по забезпеченню зайнятості населення району. Обговорювалися питання, з якими стикається служба зайнятості в процесі працевлаштування незайнятих громадян при укомплектуванні вакансій. Були обговорені проблеми сільського безробіття, працевлаштування соціально-незахищених осіб.

    Також були узгоджені спільні дії центру зайнятості та соціальних партнерів щодо практичної реалізації норм, вказаних в Концепції державної системи професійної орієнтації населення.

    Підсумовуючи робочу зустріч, директор Богодухівського районного центру зайнятості Н.В.Лещенко наголосила: «Необхідно і надалі активно застосовувати новітні форми роботи служби зайнятості і посилювати тісну співпрацю всіх гілок влади та соціальних партнерів. Спільними зусиллями необхідно знайти шляхи вирішення основного питання для мешканців Богодухівського району - забезпечення належною роботою з гідною заробітною платою, а роботодавцям - отримати кваліфікованих працівників».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання