Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча зустріч з представниками Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA)

    До складу делегації увійшли: Кавано Такаакі – постійний представник, Офіс JICA; Юсуке Тагучі – регіональний співробітник, Європейський віділ, Департамент Близького Сходу та країн Європи, JICA; Шунго Соеда – керівник Дослідницької групи JICA; Кейсуке Сайто – дослідницька група JICA; Кіоко Кімура - дослідницька група JICA.
        В ході зустрічі представникам Дослідницької групи було презентовано приклад реалізації проекту у сфері екології за Кіотським протоколом – будівництва сміттєпереробного заводу. Полігон в Богодухівському районі – це сучасний комплекс, технологічний процес якого включає обробку органічних залишків після сортування бактеріями методом біоремідіації, що значно зменшує їх обсяг. Котловани поховання органічних залишків забезпечені надійними гідроізоляційними системами і фільтрацією, яка забезпечує нешкідливий для навколишнього середовища технологічний процес.
        Потрібно зазначити, що українсько-японське співробітництво здійснюється в рамках Угоди між Урядом України та Урядом Японії. Уповноваженою установою Уряду Японії щодо надання допомоги Україні є Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA – Japan International Cooperation Agency) «Нам дуже приємно, що ви до нас завітали. Співробітництво з Японією дуже важливе. Будь-яка допомога країн-партнерів у сфері екології - це вагомий внесок для майбутніх поколінь», – зазначив Володимир Шаров.
        Наприкінці візиту представники Дослідницької групи Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) подякували керівництву району за гостинність.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання