Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Міністрам оборони України та Литви показали наслідки повномасштабного вторгнення на Харківщині

    В межах робочого візиту Міністрів оборони України та Литви, провели огляд пошкоджених та зруйнованих об'єктів цивільної інфраструктури, яких завдали окупанти.
       
        Село Циркуни перебувало під ворожою окупацією з першого дня широкомасштабного вторгнення. Навіть після звільнення населеного пункту від загарбників обстріли не припинялися. Посадовцям показали місцеву школу, в якій жили окупанти, та знищені й пошкоджені домоволодіння.
       
        «Населений пункт та критична інфраструктура зазнали страшних руйнувань. Ми і досі працюємо над відновленням комунікацій у громаді. На жаль, велика площа цієї частини Харківського району засмічена вибухонебезпечними предметами. Це уповільнює хід ремонтних робіт», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
       
        Також посадовцям показали найбільш постраждалий мікрорайон Харкова – Північну Салтівку. Після проведення експертиз частину будинків відновлюють.
       
        «Не дарма Харків – місто-герой. Адже попри усі виклики, містяни продовжують повертатися та відновлювати свої оселі», - підкреслив Міністр оборони Республіки Литви Арвідас Анушаускас.
       
        До будівлі спеціалізованої школи №134 окупанти увірвалися 27 лютого. Сили оборони Харкова дали бій ворогу.
       
        «Це були елітні війська ворога, десант. Якби їм вдалося закріпитися у цій будівлі, це б загрожувало окупації частини міста. Але бійці 92-ї ОМб дали гідну відсіч ворогу. Для кількох десятків загарбників ця школа стала пекельною пасткою», - зазначив Міністр оборони України Олексій Резніков.
       
        Внаслідок дій окупантів на Харківщині пошкоджено або зруйновано понад 21,5 тисячі будівель.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання