Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Євген Іванов відвідав громади Богодухівщини

    Днями заступник начальника Харківської ОВА Євген ІВАНОВ разом з начальником Богодухівської РВА Анатолієм Рисцовим та головою Богодухівської райради Юрієм Яциною з робочим візитом відвідав Богодухівський район. Було проведено робочі наради у Валківській, Коломацькій та Краснокутській громадах.
       
        В ході робочої поїздки Євген Іванов ознайомився з проблемними питаннями територіальних громад. Було оглянуто Валківську центральну районну лікарню, спільно з місцевою владою опрацювали питання облаштування житла для ВПО Валківської громади, розглянули питання відновлення доріг місцевого значення та ряд інших актуальних питань, що потребують вирішення як на місцевому, так і обласному рівнях. Серед основних проблемних питань Коломацької громади було питання очисних споруд, ремонту доріг обласного значення, реконструкції системи опалення та укриття в Коломацькому ліцеї.
       
        Під час відвідання Краснокутської громади керівники області і району перевірили роботу КНП «Краснокутська ЦРЛ» та ознайомилися з роботою Краснокутського ліцею №1. Обговорили проблемні питання й перспективи розвитку медичної та освітньої галузі в громаді. Зокрема акцентували увагу на наданні адміністративних послуг на місцях, відновленні роботи відділень поштового зв’язку у селах, важливості ремонту дорожнього покриття та роботі селищної ради в умовах воєнного стану.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання