Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У ХОВА обговорили з міжнародними партнерами забезпечення дітей девайсами для онлайн-навчання і відновлення зруйнованих шкіл

    Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська зустрілася з представниками Генерального Директорату Європейської Комісії з питань гуманітарної допомоги та цивільного захисту населення і Управління ООН з обслуговування проєктів.
       
        За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова, під час зустрічі Віта Ковальська розповіла про потреби та виклики освітнього процесу в Харківській області, а також про пошкодження, яких зазнали навчальні заклади в регіоні.
       
        «Сьогодні в нас освіта здійснюється онлайн. Нині пошкоджено або зруйновано приблизно 600 закладів освіти. Проблеми, з якими стикаються діти – недостатність планшетів чи ноутбуків для навчання. Ми вже розпочали забезпечувати учнів, але ще залишається дуже велика потреба», – сказала Віта Ковальська.
       
        Окрім того, порушили питання важливості обладнання шкіл укриттями та забезпечення їх новими автобусами замість тих, що знищили чи викрали окупанти.
       
        «Звичайно, спершу ми зараз розглядаємо допомогу у продовженні онлайн-навчання, зокрема, забезпечення учнів потрібними ноутбуками чи планшетами. Але також ми хотіли б ознайомитися зі списком шкіл, які можна буде відремонтувати першочергово. Щоб, коли дозволить безпекова ситуація, дітям відразу було куди повертатися», – зазначила Регіональний експерт з питань освіти Генерального Директорату Європейської Комісії з питань гуманітарної допомоги та цивільного захисту населення (ECHO) Естер Шукс.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання