Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні жителі Богодухівського району!

    Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України. Прапор - важливий символ, який об’єднує всіх громадян України. Він є втіленням єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під його знаменом ми йшли до проголошення самостійної України, до перемоги.
       
        Поєднання синього і жовтого кольорів в українській символіці має давнє походження. Жовтий – це колір безмежної хлібної ниви, золотої пшениці, достатку, а також це колір сонця, без лагідних променів якого неможливе життя. Синій – це і безхмарне небо, і чиста вода українських річок і озер.
       
        Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Саме тому День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.
       
        Сьогодні прапор України майорить на всіх будівлях органів влади, а завдяки нашим видатним співвітчизникам та їхнім досягненням у спорті, культурі, науці – він став відомим усьому світові. Під синьо-жовтим стягом ми не одне десятиліття захищаємо нашу країну! З ним ми віримо та перемагаємо. Переможемо ще раз! Це наш символ духу і свободи.
       
        Тож шануймо наш національний символ, єднаймося під його полотнищем у прагненні до миру, злагоди та розбудови нашої прекрасної держави! Зі святом! Слава Україні! Героям Слава!
       
       
       
        З повагою.
        Начальник Богодухівської районної
        військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання