Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Щорічно 10 жовтня у всьому світі відзначається День ментального здоров‘я

    Щорічно 10 жовтня у всьому світі відзначається День ментального здоров‘я. Цей день присвячений стійкості українського народу, довірі між людьми, а також піклуванню про кожного.
       
        Сьогодні тема ментального здоров’я звучатиме на усіх рівнях – від регіонального до міжнародного. Питання «ти як?» звучатиме голосами урядовців, перших леді та джентельменів, експертів і всіх українців.
       
        Всеукраїнська програма ментального здоров’я впроваджується за підтримки Першої леді Олени Зеленської  покликана звернути увагу на проблеми, пов’язані з психологічним станом людини та для підтримки людей з подібними захворюваннями.
       
        Великі потрясіння, притаманні нашому сьогоденню, завдають не лише горя, моральних та фізичних страждань, але й відшаровують все зайве, неважливе, проявляючи істинні цінності.
       
        Повномасштабна російська агресія серйозно вплинула на психоемоційний стан мільйонів українців. Біль втрати через смерть близьких людей на полі бою або від обстрілів, розлука з рідними, які виїхали за кордон, фінансові труднощі, невпевненість у завтрашньому дні – все це суттєво впливає на психічне здоров’я українців.
       
        Українці самовіддані, відчайдушні й сміливі в захисті одне одного. У випробуваннях ми плекаємо нашу стійкість. Та чи вистачає наших душевних сил на самих себе?
       
        Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена спеціально для того, щоб кожен знайшов психологічну допомогу тоді й там, коли вона потрібна.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання