Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівського району

    17 жовтня 2023 року під головуванням начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолієм РИСЦОВИМ за участю керівників територіальних громад проведено позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівського району.
       
        По першому питанню порядку денного було доведено результати проведення перевірок фонду захисних споруд цивільного захисту Богодухівського району у ІІІ кварталі 2023 року. Відмічено позитивні зміни в стані утримання захисних споруд.
       
        По другому питанню порядку денного начальник Богодухівського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області Роман ГЛУЩЕНКО детально проаналізував стан роботи щодо створення та функціонування добровільної та місцевої пожежної охорони на території Богодухівського району. Акцентовано увагу керівників Валківської та Золочівської територіальних громад на недостатню роботу з цього питання.
       
        По третьому питанню начальник відділу містобудування, архітектури, житлово–комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації Тетяна СОРОКОЛАТ довела вимоги методичних рекомендацій стосовно інженерного захисту об'єктів водопостачання та водовідведення, газопостачання та газорозподільчих вузлів. Зазначено на недостатню роботу та взаємодію з цього питання органів місцевого самоврядування та керівників АТ «Харківобленерго» і Харківська філія ТОВ «Газорозподільчі мережі України».
       
        З метою забезпечення належного протипожежного стану пунктів незламності, евакопунктів, захисних споруд цивільного захисту було здійснено розподіл між територіальними громадами Богодухівського району вогнегасників, отриманих як гуманітарна допомога.
       
        По всім пунктам порядку денного були прийняті відповідні рішення та поставлені конкретні завдання.
       
        ФОТО


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання