Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Європейський День боротьби з торгівлею людьми

    18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом був започаткований Європейський День боротьби з торгівлею людьми, як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.
       
        Торгівля людьми – здійснення з метою експлуатації вербування, перевезення, передачі, приховування чи отримання людей шляхом погрози силою або її застосування чи інших форм примусу, викрадення, шахрайства, обману, зловживання владою чи вразливістю стану або шляхом підкупу у вигляді платежів чи вигод для одержання згоди особи, яка контролює іншу особу.
       
        У сучасному світі торгівлю людьми визнано кримінально-карним злочином, який за рівнем доходів випереджають лише продаж наркотичних речовин та зброї.
       
        Не варто вважати, що жертвами сучасних работорговців стають люди з низьким освітнім рівнем. Як свідчить статистика, потрапити в рабство може будь-хто, зокрема, серед постраждалих чимало людей з технічною та, навіть, вищою освітою. Теж саме стосується і віку: серед зареєстрованих постраждалих наймолодшій було лише три роки, а найстаршій – вісімдесят три.
       
        У випадку, якщо ви стали жертвою торгівлі людьми або свідком такої ситуації не мовчіть! Звертайтеся до державних та міжнародних органів за допомогою, таким чином ми зможемо знизити рівень торгівлі людьми.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання