Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні воїни інженери, артилеристи та ракетники!

    Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем інженерних військ і Днем ракетних військ та артилерії! Висловлю вам глибоку подяку за мужність і самовідданість у справі оборони Української держави.
       
        Українська армія сьогодні вже неодноразово довела, що здатна протистояти навалі ворога. Без сумніву, кожен рід військ здійснює свій неоціненний вклад, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Наші війська - це злагоджений механізм, складові якого працюють покладаючись один на одного.
       
        Українські ракетники та артилеристи – це основа міцності нашої армії. Ви є надійним муром, який захищає нас від ворога.У зоні бойових дій воїни-артилеристи своїми умілими діями, хоробрістю і рішучістю кожного дня рятують життя інших, наводячи жах на загарбників своїми точними влучаннями.
       
        Воїни інженерних військ – ви справжня рушійна сила будь-якої армії. Сьогодні ви демонструєте небувалі знання і вміння, зміцнюючи технічну міць нашого війська. Дякуємо вам за професіоналізм і відданість військовій присязі!
       
        З нагоди свята бажаю вам, шановні воїни і ветерани інженерних військ, артилерії та ракетних військ, міцного здоров’я, миру, щастя, невичерпної енергії та нових досягнень на благо зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини.
       
        Слава Україні!
       
        Героям слава!
       
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання