Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    05 листопада – День працівника соціальної сфери України

    Шановні працівники соціальної сфери Богодухівського району!
       
        Прийміть сердечні привітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери.
       
        На ваші плечі покладена дуже відповідальна робота - підтримка та допомога тим, хто найбільше цього потребує: літні люди, соціально незахищені, безробітні, з обмеженими можливостями чи тим, хто волею долі опинився у складних життєвих обставинах. Робота працівників соціальної сфери вимагає не просто сумлінного виконання службових обов’язків, а насамперед людяності, розуміння, милосердя. Обрана вами справа нелегка, але шляхетна і вкрай важлива.
       
        У складних умовах воєнного часу вашу допомогу відчувають більшість мешканців Богодухівського району, які отримують пенсію, різні види державної допомоги, користуються пільгами, перебувають під опікою соціальних служб.
       
        Завдяки вашій самовідданій праці, відповідальності, небайдужому ставленню до чужої біди люди, які звертаються до вас, не втрачають віри в добро, кращий завтрашній день. Лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію.
       
        З нагоди вашого професійного свята від імені мешканців Богодухівського району й себе особисто висловлюю вам глибоку пошану і безмежну вдячність за відданість обраній справі, за ваше душевне тепло, що зігріває серця людей.
       
        Усім працівникам соціальної сфери бажаю міцного здоров’я, бадьорого настрою та оптимізму, миру, любові та злагоди в родинах, нових професійних успіхів і здобутків. Нехaй добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!
       
        Разом до перемоги!
       
        З повагою та вдячністю,
       
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
       
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання