Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Урочистості до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

    9 листопада в нашій державі відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
       
        Це свято відзначають професіонали, а також учасники та шанувальники художньої самодіяльності у різних жанрах народної творчості. Наші народні аматори яскраво демонструють свої таланти та творчі досягнення.
       
        Працівники культури завжди займають передові і прогресивні позиції в усіх суспільних процесах. Неможливо переоцінити потужний внесок працівників галузі у збереження і розвиток культури, духовності, у справу утвердження національної ідеї.
       
        Начальник районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ разом головою районної ради Юрієм ЯЦИНОЮ, нагородили Почесними грамотами, висловили вдячність і шану працівникам культури та майстрам народного мистецтва району за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток української національної культури і самодіяльної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Вітаючи зі святом, побажали усім працівникам культури і майстрам народного мистецтва міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, невичерпної наснаги, мистецьких злетів і реалізації творчих проектів під мирним небом незалежної України!
       
        ФОТО


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання