Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Україна доповнює своїми санкціями міжнародні санкційні механізми – звернення Президента Володимира Зеленського

    Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!
       
        Сьогодні є кілька нових санкційних рішень нашої держави – два пакети санкцій.
       
        Це синхронізація з партнерами щодо тих осіб, які прямо працюють на російську агресію або їй допомагають. А також це санкції проти суб’єктів держави-терориста, що мають стосунок до критичної інфраструктури. Кожне прізвище, кожна назва компанії – це конкретна провина в тому, що російський терор триває.
       
        Україна доповнює своїми санкціями міжнародні санкційні механізми. І ми працюємо, щоб санкції партнерів були поширені й на тих, проти кого вже ухвалені відповідні рішення України.
       
        Сьогодні я підписав укази щодо більш як 300 юридичних та майже 150 фізичних осіб держави-терориста. І наші спеціальні служби, передусім Служба безпеки України, а також Кабінет Міністрів та РНБО продовжать відповідну роботу. Будуть і інші санкційні рішення.
       
        Сьогодні було й кілька важливих доповідей. Зокрема, щодо ліквідації наслідків російських ударів. У різних регіонах. Тисячі людей працюють на Херсонщині, у Запорізькій та Дніпропетровській областях, на Донеччині, Харківщині в комунальних службах, у ДСНС, у медичних службах, просто волонтерами, щоб допомогти людям та зберегти нашу інфраструктуру – потрібні основи для нормального життя. Я дякую кожному й кожній, хто надає українцям медичну допомогу, хто працює на гасінні пожеж після обстрілів. Я дякую всім, хто повертає електрику та водопостачання, хто знешкоджує снаряди, що не розірвалися, та розміновує територію. Все це – особлива сміливість і відданість справі, і я дякую за них.
       
        Особливо хочу відзначити сьогодні працівників ДСНС України в місті Нікополі. Російські війська фактично щодня б’ють по місту. І щодня там є наші люди, які рятують. Капітан служби цивільного захисту Микола Ткач, старший лейтенант Богдан Тарасюк, майстер-сержанти Олександр Білоконь та Олександр Жур, сержант Максим Прейда. Я дякую вам, хлопці, усім вашим колегам, усім, хто допомагає. Також відзначу рятувальників, які працюють на Одещині. Майстер-сержанти Сергій Герасименко, Сергій Цимбалистий, Віталій Лабутін, головні майстер-сержанти служби цивільного захисту Ігор Яценко та Олег Шмідт. Дякую вам, усім колегам за оперативність, за незмінно сміливу роботу.
       
        Звичайно, був на зв’язку з командувачами. Максимум уваги – донецькі напрямки. Зокрема, це Авдіївка. Також – Харківщина, Купʼянський напрямок. Вдячний усім, хто стійкий і тримає наші позиції, – кожному солдату, кожному сержанту, кожному командиру. Була сьогодні й доповідь керівника СБУ – є нові результати в протидії ворожим операціям і колаборантам. Важливі результати, дякую за них. Дякую всім, хто дбає про нашу державу, усім, хто воює й працює заради України та українців, усім, хто додає свої сили спільній силі нашої держави. Народ, який бореться, точно вистоїть.
       
        Слава Україні!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання