Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    3 грудня — Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

    3 грудня Україна і вся світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, людей, які мають особливі потреби, і колосальну жагу до життя і праці, силу духу, що долає усілякі перешкоди.
       
        Відомо, що в історії люди з обмеженими можливостями часто демонстрували необмежену силу духу і талант, виграючи двобій з недугою, демонструючи великі можливості і силу волі. Сьогодні хочеться відзначити людей з обмеженими можливостями, які не впали в розпач, не замкнулись у собі, а в силу власних можливостей працюють, беруть активну участь в громадському житті, займаються спортом, виховують дітей і онуків.
       
        Також хочеться звернутися зі щирими словами подяки до людей, які віддають тепло своїх сердець, допомагають вирішувати проблеми людям з обмеженими можливостями, турбуються про них. Самовіддане служіння обраній справі, виняткове почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять вам заслужену повагу і людську шану.
       
        У цей день хочу побажати вам миру, теплих стосунків з вашими близькими, бадьорості духу та міцного здоров’я і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі, що ці можливості породжує. Нехай справдяться всі ваші бажання, мрії та задуми!
       
        З повагою.
       
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
       
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання