Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В Харківському районі працює робоча група «Прозорість і підзвітність»

    Про це йшлося під час засідання обласної робочої групи «Прозорість і підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.
       
        При Харківській районній військовій адміністрації створено робочу групу «Прозорість і підзвітність», до якої долучилися представники органів місцевого самоврядування, керівники профільних підрозділів РВА, а також представники громадськості. Під час робочих зустрічей та засідань, тривають перевірки тендерних закупівель.
       
        «Грубих порушень при перевірці тендерних закупівель в Харківському районі виявлено не було. Закликаємо заохочувати до активної роботи представників громадськості, аби перевірки були ефективнішими. Наша головна мета – прозора та доброчесна робота», - зазначив Євген Іванов.
       
        Також під час засідання обговорили результати проведення тендерних закупівель Департаментом агропромислового розвитку Харківської ОВА.
       
        «Усі тендерні закупівлі, проведені Департаментом стосувалися оренди приміщень, відшкодування витрат на електроенергію, а також оплата транспортних послуг. При проведенні перевірки, жодних технічних або грубих, що можуть нести в собі корупційну складову, порушень виявлено не було», - повідомив Директор Департаменту агропромислового розвитку Андрій Дорожко.
       
        Крім того, при Харківській ОВА проводяться тренінги для держслужобців щодо декларування.
       
        «Навчання триває згідно плану. Спільно з представниками громадськості проводимо перемовини з Каразінською школою бізнесу. Вони стосуються проведення додаткових тренінгів для керівників підрозділів та очільників департаментів за напрямком тендерних закупівель», - додав начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Харківської ОВА Костянтин Ісаєв.
       
        Нагадаємо, на Харківщині запрацював чат-бот «Написати Олегу Синєгубову». Функція дозволяє усім охочим повідомити про можливі факти корупції.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання