Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Громадські організації зможуть звернутися до керівників громад через новий застосунок

    Про це повідомили керівники громадських організацій під час Форуму «Стандарти прозорості і підзвітності в Харківській області».
       
        Голова Ради волонтерів у Харківській області Олександр Пєлєхов зазначив, що новий чат-бот підсилить тісну співпрацю громадського сектору та органів влади в розрізі волонтерської діяльності.
       
        «Представники громадського сектору в робочій групі «Прозорість та підзвітність» вирішили створити окремий чат-бот. Хочу наголосити, що суб’єктами звернень будуть тільки представники благодійних фондів, громадських організацій як місцевих, так і міжнародних» – сказав Олександр Пєлєхов.
       
        За словами голови БФ «Координаційний гуманітарний центр» Євгена Коляди, волонтери зможуть залишати як анонімні, так і адресні запити до керівників сіл, громад та районів.
       
        «Я хотів би подякувати начальнику Харківської ОВА Олегу Синєгубову за те, що в Харківській області маємо мінімальну дистанцію між організаціями громадянського суспільства і владою. Завдяки цьому ми можемо бути почутими та впроваджувати власні проєкти та ініціативи», – зазначив Євген Коляда.
       
        Нагадаємо, що з 1 грудня Харківська ОВА запустила чат-бот для звернень громадян. Функція доступна в Telegram. Жителі Харківщини можуть надіслати своє звернення, повідомити про факти корупції, неефективну діяльність органів влади, озвучити проблемне питання в бот «Написати Олегу Синєгубову».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання