Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    За підтримки Представництва Датської ради у справах біженців (DRC) в Україні на Харківщині завершують відновлення 500 квартир і будинків

    Підсумки співпраці у 2023 році підбили на зустрічі заступника начальника ХОВА Роман Семенухи та делегації Представництва Датської ради у справах біженців в Україні.
       
        Під час заходу обговорили питання забезпечення життєдіяльності населення Харківської області та плани на наступний рік.
       
        «Ми вдячні вашій організації за ту роботу, яку ви здійснюєте в Харківській області. Це дійсно своєчасна та важлива допомога. Впевнений, що в наступному році ми продовжимо співпрацю у сферах відбудови пошкодженого житла, наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам та гуманітарного розмінування деокупованих територій» – сказав Роман Семенуха.
       
        В свою чергу керівниця Східного регіону Представництва Датської ради у справах біженців в Україні Анна Хандрос розповіла про хід відновлювальних робіт житлових будинків, які за сприяння DRC тривають у Харкові, Дергачах та Шевченковому. Наразі підрядники вже завершують ремонт 500 приватних квартир та будинків. «У 11 місцях компактного проживання ВПО у Харкові – це гуртожитки, проходять відновлювальні роботи. Там замінюють вікна, двері, проводять внутрішнє оздоблення приміщень. Також ці приміщення буде забезпечено меблями, сантехнікою, тощо», – зауважила Анна Хандрос.
       
        За її словами, у наступному році програму щодо відновлення постраждалого житла буде продовжено. Тож сторони обговорили деталі, зокрема в яких населених пунктах ця діяльність буде найбільш актуальною.
       
        Роман Семенуха запевнив представників DRC, що в наступному році Харківщина також буде продовжувати відновлювати житлову інфраструктуру.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання