Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведена службова нарада

    10 січня 2024 року під головуванням начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА проведена службова нарада з питань мобілізації на території Богодухівської міської ради.
       
        В роботі прийняли участь Богодухівський міський голова, начальник Богодухівського РТЦК та СП, начальник Богодухівського ВП ГУ НП в Харківській області, заступник начальника Богодухівської окружної прокуратури, представники найбільших підприємств громади.
       
        Начальник Богодухівського РТЦК та СП Іван БУХАНОВ звернув увагу присутніх на порядок роботи штабів оповіщення, які мають бути розгорнуті на підприємствах, а також щодо виконання мобілізаційних завдань. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ довів рішення міської ради про виділення грошової допомоги у сумі 50 тисяч гривень кожному військовозобов’язаному, який буде мобілізуватися від громади. Генеральний директор МК «М’ясний» Олександр СКОРИК підтримав зазначену ініціативу, і також запевнив про надання грошової допомоги у сумі 50 тисяч гривень та забезпечення обмундируванням (шолом, бронежилет) кожного військовозобов’язаного, який іде по мобілізації з його підприємства. Представники інших підприємств планують вжити аналогічні заходи з підтримки військовозобов’язаних.
       
        Анатолій РИСЦОВ подякував керівникам підприємств за допомогу, яку вони надавали та надають при підготовці району до оборони та за результатами наради надав відповідні доручення.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання