Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Українські захисники готові до будь-яких дій окупантів на Куп’янському напрямку», - Олег Синєгубов

    Про це начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі обласної військової адміністрації.
       
        У порівнянні з минулим тижнем, кількість штурмових та наступальних дій російських окупантів на Куп’янському напрямку зменшилась. Утім, ворог продовжує накопичувати війська на цьому напрямку.
       
        «За останню добу наші воїни відбили 2 ворожі атаки поблизу Синьківки Куп’янського району. Це свідчить про те, що все ж таки свій наступальний потенціал ворог ще не поновив, хоча ми цього очікуємо. З огляду на ту концентрацію військ, яку ворог накопичує, наміри щодо захоплення Синьківки та подальшого можливого блокування міста Куп’янськ все ж таки залишаються. Українські захисники контролюють ситуацію», - зазначив Олег Синєгубов.
       
        Також начальник Харківської ОВА прокоментував можливий наступ ворога з Бєлгородського напрямку.
       
        «Ми фіксуємо там присутність певної кількості військ, однак це носить, скоріше, демонстраційний характер. І знову ж таки тих сил та засобів, які свідчили б про намір ворога іти в штурм наразі немає. Однак ми моніторимо цю ситуацію 24/7 для того щоб реагувати на ті виклики, які можуть бути», - додав Олег Синєгубов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання